Fredag med projekt

Idag har jag städat och grejat på. Har även hunnit sitta uppe i scraprummet och tillverkat ett kort :) Gustav kom hem med hämtpizza i em. Mumma! Nu sitter jag och virkar mormorsrutor och slötittar på Lets dance. Gustav är ute i garaget och bygger på sin sladd. Nice fredag!! :)

Jag har så himla många projekt jag vill börja på, så nu virkar jag mormorsrutor utav bara fan för att pläden ska bli klar. Nu vill jag göra annat!
  Bla. har jag tänkt virka en matta, en golvkudde, två soffkuddar (i blått!), en korg och ett par tofflor. Sen har jag några stick-projekt oxå: ett laptopfodral, med flätstickning i grått, en basker och massa annat. Och så vill jag brodera en modern bonad att ha ovanför sängen. Min fåtölj ska få ny klädsel inom kort oxå! så nu är det bäst jag återgår :P

av Nanette