Pyssel

Nu i oktober börjar det rycka i pysselnerven rejält. Nu börjar jag vilja sätta igång med att designa julkorten, tillverka julklappar och handarbeta. Eftersom mitt pysselrum inte är helt klart ännu (Nu fattas bara golvet och en vägg är fortfarande omålad) får jag sticka och virka istället :)
  Igår åkte jag upp till stan och införskaffade garn och knappar. Jag började sticka på en halskrage i mossgrönt. Den kommer bli så snygg! Jag håller också på att virka mormorsrutor som ska bli till en pläd. förhoppningsvis. Det är mååånga rutor som ska tillverkas.. Nu har jag att göra ett tag innan jag kan ta tag i scarpbookingen på allvar.

Jag är förskyld. Hade tänkt måla det sista uppe i skrubben men jag ligger på sängen och håller på att somna.. Får bli en annan dag..

Min fina korg:

av Nanette