För fem år sen?

Jag började fundera på vad jag gjorde en sån här fredag, för säg fem år sedan. Fredagen vecka 11, år 2005. Ja, mest sannolikt hade jag just satt mig på 32:an mot skellefteå. Kanske skulle jag hoppa av vid kedträskbron.. Mamma skjutsade eller mötte iaf upp på busstationen. Jag hade nog köpt en tidning, en sallad och en apelsinMER.
Eller så var vi i Lse. Fast när jag tänker efter kan vi faktiskt ha varit och hälsat på Morfar och Inger här i B-träsk. Vi var här en helg och bodde i stugan! Morfar kom och hämtade oss på Hantverkargatan, Gustav hade inte tagit körkortet än. Syrran var oxå med och vi lagade tacos..
Synd att jag slutade skriva dagbok när jag var 12! Det hade varit kul att läsa nu! :)

Nu ska jag börja med en köttgryta, sen ska jag ringa farmor. Ska beställa gardiner från nätet åt henne :)

Trevlig helg!

av Nanette