Första klappen är köpt!

Idag åkte jag och mamma upp till stan för att Uträtta lite ärenden. Hittade bla. Två julklappar till lillebror :) Känns skönt att bocka av lite på att-göra-listan inför Jul! Blir nog en ovanligt jäktig advent. Tyvärr har jag en tendens att stressa sönder hela december.. Mkt som ska fixas och bli perfekt!
Sen har jag varit och köpt material till julkort som jag började tillverka tidigare ikväll. Det blev också garnnystan och stickor. Mamma har nämligen lovat att lära mig sticka efter mönster. Så ikväll har jag börjat sticka på ett par vantar i lila. Men det går inte så bra dock.. Har varit tvungen att riva upp två gånger.. Åh! Man får ha tålamod :)

Imorgon ska jag sova tills jag vaknar av mig själv och tvätta och lägga ut lite grejs på trad. och ha det allmänt soft!

av Nanette