Kändisspaning

För en halvtimme sedan sprang vi ihop med Brolle på hemmakväll! Ja. det är sånt man får vara med om i en sådan metropol som skellefteå!

Efter att jag övertalat Gustav om att fara och hyra några filmer gick han slutligen med på att följa. Gick in, valde snabbt några filmer och började gå mot kassan. Upptäcker att en man i en underlig huvudbonad (typ bandana/sjal) står och vill ha lite filmtips av kassören. ”Jag har fan inte sett film på ett bra tag alltså! Hehe” säger han och då kopplar jag. Fan! Det är ju brolle. KÄNDIS-brolle :D Blir lite stressad och tänker bara: Han är känd, han är känd. Så coolt, så coolt! Skyndar och betalar medan B står och väljer filmer. Kassören tipsar och en film vi hyrt. G säger något i stil med: Bra, då är vi ju inne på rätt spår! Skjukt pinsamt sagt av honom, tänker jag. Skyndar ut med G till bilen:
-Såg du?
-Vadå?
-Såg du inte vem det var?
-Nej, vadå?
-kontigt att man inte sett honom förrän nu. Han bor ju trots allt i ske-å.
-Vadå?
-Det var ju brolle! (lätt irriterad på att han inte kände ingen en sådan VÄÄÄRLSKÄNDIS! Hallå?!)
-Vem då? Var då?
-Suck. Berättar.

Åkte till Sunnanå..
Jag bankar på dörren för att Amanda ska öppna. Hon låser upp. Jag rycker upp dörren och säger högt med en speadad röst: Vet du vem vi såg på hemmakväll?! BROLLE! Det är sant!!
A: Jaha. Jag träffade honom sist jag var utomlands. Gick fram till honom och sa att jag tyckte jag kände igen honom. Att han var väldigt bekant. Han bara flinade och såg konstig ut. Han tog det nog som en raggningsreplik. Då förstod jag att det var han och sa: ”Nääää, inte är du väl brolle?” En samling tjejer runt honom fnittrade och svarade ”jooo. Det är han!” Då gick jag.

Fan. Hon har PRATAT med honom, en kändis! Jag trodde att jag för en gång skull fick vara väärst! Men.. Neej!

Haha!

av Nanette

2 Svar till "Kändisspaning"

  1. AJ skriver:

    HAHA, du är för rolig du ;) Var han snygg? ;)

  2. Nanette skriver:

    Haha. Nej, inte speciellt faktiskt! :D

Kommentarer är stängda.