Hallå Världen!

Igår började jag jobba igen efter semestern, så nu är jag tillbaka i verkligheten! Men än är det inte vardag eftersom Gustav har drygt två veckor kvar av sin ledighet :) Har hunnit med Mkt under mina 4 lediga veckor. Bla. En dryg vecka med Lolle på besök, Jetboat, sol och bad, badparken, blivit blond, stadsfesten, petik några dar, fiska, slappa, fylla 20=kalas, trästock, B-träsk..mm.. Det har varit såå skönt! Men det gick bra att gå tillbaka till arbetet igår oxå.

Idag åkte jag och Gustav upp till stan och kollade på gammopeder och skotrar. Mötte upp mamma och for och fikade. Fan så dyrt det är att fika egentligen! Men mysigt! :) Gjorde också bort mina ärenden: Köpa skumtoning så håret blir mer vitt istället för gult. Och make-up borttagning.
Jobbar i natt och måste ha nåt att läsa. Har så svårt att somna om jag inte får läsa lite innan! Läste ut min bok i förrgår (Lotta Thells I skuggan av värmen) Mamma har uppföljaren, frågan är bara var! Måste leta!

Eftersom inlägg utan bilder är så tråkiga lägger jag upp en bild från förra sommaren:

av Nanette