Tjockis-avdelningar

Igår tog jag cykeln ner till stan. AJJ så ont jag hade i stjärtbenen efter söndagens cykeltur. Kom mig iaf ner till city och köpte studentpresent till Amanda och födelsedagspresent till Carro.
Har länge letat efter ett par ljusa jeansleggings. När jag hade gått runt,runt i H&M stod jag plötsligt framför ett par. Exakt i den färg jag hade tänkt mig, med dragkedja i beslutet! Jackpot! och jag kunde ha dem, de satt som en smäck! Blev så himla glad. Synd att det var det sista paret i min storlek. Annars hade jag gärna köpt ett eller kanske två par till! Hehe..
Berättade ju om den snygga klänningen på Lindex. Den såg ut såhär och är från Lidex Generous. Ja, alltså tjockis-avdelningen och den hade ingen form alls. Det blev inget köp eftersom den inte var speciellt smickrande för min figur. De flesta kläder som kommer från dessa avdelningar saknar form, är fula och inte moderna för fem öre. Och så heter avdelningarna exempelvis XLNT(excellent) BIB, Generous, Å+.. Töntigt! Det är väl lika bra att sätta upp en stor skylt övanför dessa kläder: FÖR ER TJOCKISAR!! Det är så dålig stil, att bara för att man är överviktig ska man gå till nån special-avdelning. Nej fy vad taskigt! Varför kan man inte bara tillverka ”vanliga” kläder i större storlekar och hänga de tillsammans? Det tycker då jag skulle vara mycket trevligare!Nej, Tjockisavdelningar bojkottar jag helt! Så värdelöst!
När jag kom hem efter en dag på stan gjorde jag korv stroganoff till middag. Tänk om vi fick äta middag tillsammans jämt?! Vilken dröm! Åkte hem och jobbade vid 19-tiden.

Idag när jag kom hem kröp jag i säng och läste en tidning och sen somnade jag. Så himla skönt! Idag har jag inte tänkt göra så mycket.. Hänga in i garderoben, slå in paket, läsa solo.. Bara lata mig.

Så himla typiskt att när jag har tillfälle att sola en hel dag ska det vara mulet och småregna!

Ps. Om du inte kan gå i höga klackar, SÅ GÖR INTE DET! Det ser bara så sjukt pinsamt ut.

av Nanette

2 Svar till "Tjockis-avdelningar"

  1. Andreas skriver:

    Ja, ja! Ska sluta gå i högklackar ;)

  2. Nanette skriver:

    BRA! :) Hahaha..

Kommentarer är stängda.