Idag = En underbar dag!

Denna härliga dag började vad 9-tiden då jag gick upp och gjorde hotellfrukost. Satt och läste tidningen och lyssnade på melodikrysset läänge. (jag vet att vi beter oss som pensionärer!) Gjorde oss i ordning och for och kollade på skotrar på Anderstorp. Den Gustav vill ha kostar typ 120 000 kronor. Sen åkte vi och köpte en grill till Simon. For förbi på Intersport och jag köpte walkingskor. Det behövde jag verkligen! Har haft så ont i ryggen efter jag promenerat runt byn. Sen for jag på stan. G åkte iväg till Ragg. Hittade VÄRLDENS FINASTE klänning på Indiska som ej fanns i min storlek. Ringde Åsa direkt och bad henne kolla om den fanns i Umeå. Det skulle hon fixa under veckan :) Såg även en skitsnygg på Lindex! Måste bestämma mig innan måndag om jag ska köpa den.. Sen for jag till Raggvaldsträsk och vi grillade. Det var riktigt gott. Tim kom dit och det bestämdes att vi skulle gå på Bio. Jag drog mig ur eftersom jag hellre ser eurovision än Änglar och demoner. Faktiskt. Men Gustav for. Jag fick nästan tvinga honom. Man måste faktiskt umgås med sina polare också! Han gick med på det om jag for till Älgv. och såg Eurovision. Sagt och gjort. Här sitter jag nu och nu återstår bara röstningen. Hoppas Finland vinner. De var bäst i år!

Imorgon ska vi kanske fara och cykla i det härliga vädret. Det är sååå underbart! Livet är påväg tillbaka! Det är alldeles grönt utanför fönstret! JIIPPII! :D

Ps. Igår kväll gjorde jag och Gustav nåt så mysigt som att fara och äta på O’learys uteservering :)

av Nanette