Nett & Guffav

Nett och Guffav har varit och hälsat på lillen och Papa i umeå. När vi kom dit följde Leo med oss en sväng på stan. Jag tänkte köpa ett par täckbrallor men hittade inga.. Leo la sig stup i ett och ålade sig på golvet. Han förklarade att han inte kunde ställa sig upp eftersom han var en groda (?). Till slut brast mitt tålamod och jag försökte prata allvar med honom. Han bara tittade på mig och sa: Men Nett, Jag petar PÅ dig. *Pet, pet*. jag skrattade. Han med och så pussade jag sönder honom! :) 
  Lagade tacogratäng. Åt oss mer än mätta, såg melodifestivalen och somnade rätt tidigt..

Vaknade på söndagmorgonen av att Leo pratade på för fullt. Klev upp och lekte med honom och började göra frukost. Guffav fixade datorn åt pappa. Sen for vi iväg till Leos lekland och roade oss där i några timmar. Gick på Eurasia och åt middag. Det var mysigt. For hem och packade ihop mina saker. Hjälpte Leo med tänderna och isänggående. Åkte hem med bussen. Mamma kom och hämtade mig i granö. Så skönt att bara behöva åka en dryg timme! :)

Har jobbat dag både måndag och tisdag. Imorgon har jag sovmorgon. OJ vad jag ska sova ut!!!

Jag är inte längre sparsam. Jag är snål.. Känns sådär..

av Nanette