Helgen

I fredags kom jag till Ske-å vid 18-tiden och for till Simons jobb där Han och Gustav var och tvättade sina bilar. De var långt ifrån färdiga så jag åkte till Gustavs föräldrar. Fick äta lite middag och sen hamnade jag och Svärmor i soffan framför gamla idolavsnitt. Efter några timmar for jag tillbaka och vi begav oss till krysset för att äta en sen middag ihop. Som Gustav lovat!

Lördagen tillbringades på stan. Jag var tvungen att hitta en klänning till i helgen. Men hittade NOLL. Inget! Inte alls likt mig faktiskt.. Åt middag på sunnanå och sen for vi till Simon och såg på film med honom och Tim..

På söndagen var jag desperat efter ett plagg och frågade min svägerska om inte hon kunde hänga med och kika lite. Vi for på stan och hittade rätt mkt. Vi hade det jättemysigt :) Åkte hem till Lse lite väl sent… Men nu är jag hemma i b-träsk och har ätit en underbar middag och jägarna bjöd på!

Ps. Visst är hösten så fruktansvärt vacker?

av Nanette