Badparken med lillebror

Pappa och Lillebror är i stan och oj vad vi umgås. Syskonen, pappa och farmor. Idag for vi på badparken. Lillebror är inte så jättepigg på att bada men vi hittade på andra grejer oxå. spelade fotboll, lekte i sanden, vilade, och självklart åt nämle (Godis) Åh så mysigt vi hade det!! :) For hem till farmor där faster och kusinerna väntade. Åt fläskfilé gryta och ris. Åh vad jag älskar att äta hos farmor. Det är så mysigt :)

Har bränt sönder min rygg och sitter och ser paradise hotel på TV400 nu. Sitter vid bärbara och håller på somna. Har faktiskt jobbat natt och kollat till Leo hela dagen + badat. Jag är hypertrött!

Och inte vet jag när Gustav kommer heller. Med Urban. SUCK. Jag vill veta nu!

Nu är jag ledig en heeel vecka. TJOO VAD SKÖÖÖNT!!! Jag ska leva livet.

av Nanette