För ett år sedan

Idag är det exakt ett år sedan jag och Gustav förlovade oss uppe i en pariserkorg på Liseberg I Göteborg. :) Som alla andra år har också detta gått fort, för fort. För ett år sen stod regnet som spön i backen i GBG. Vi hade bestämt oss för att fara till Liseberg och tog spårvagnen dit rätt tidigt. Det var nästan inget folk där den dagen så vi åkte karuseller som två tokar. Man behövde nästan aldrig stå i kö! Vi åkte karuseller, åt pizzabuffé, spelade spel och köpte lotter, åt tivilivåfflor och hade så himla kul den där dagen! När jag hade åkt slänggungorna en gång för mycket och var så yr och illamående att jag nästan kräktes bar det iväg upp på ett berg där pariserhjulet fanns. Det var ingen där, så vi trodde inte den var igång men så kom en funktionär springandes. Vi satte oss i en av korgarna och Gustav tog fram de breda och glänsande ringarna ur den stora mörkblå asken vi hade haft i vår ägo någon vecka. Vi trädde ringarna på varandras fingrar och började så småningom att gå hemåt. Eftersom vi tog fel spårvagn var vi tvugna att gå en omväg. Men jag och mitt älskade lokalsinne fixade så vi kom hem rätt fort till hotellet. :)

Det var vad som hände för ett år sedan. Idag, ett år senare ska jag köra till Ske-å och fara och shoppa hade jag tänkt. Fick ju pengar i födelsedagspresent! Hehe. Sen bär det av till Petik för där är Gustav med sin kusin Urban.

Trevlig helg!!

av Nanette