Bihåleinflammation

Igår hade jag varit sjuk i mer än en vecka och for på stenbergska för diagnos. Jag har bihåleinflammation och har fått penicillin. Härligt att man fått bevis på att jag verkligen ÄR sjuk. Har varit hemma igår, idag och måste nog vara hemma imorgon också. Känner mig inte alls fräsch! Hu. Har försökt sitta och göra lite körkortsteori för att fördriva tiden lite. Har fått ett röstbrevlådesamtal från handikapp om jobb. Hon skulle höra av sig senare. Härligt värrre med jobb.

Förresten glömde jag den största punkten av alla på förra inläggets ”Less – lista” Självklart är jag mest less på att flänga runt som jag gjort i mer än 3 ½ år! Jag har bott i min lilla rosa resväska i så många år nu.. Tänk att se sin älskling var dag. Vilken lyx. Jag längtar!!

Nu ska vi beställa mat från knut’n. Om varken jag eller mamma är friska får det bli hämtmat.

av Nanette