Nu är jag väldigt, väldigt less

Jag är väldigt less på snön. Det har varit vinter i, få se nu… Typ 7 månader och jag börjar bli måttligt less. Det snöar så man inte ens vill sticka ut näsan ur lägenheten, Det är sånt före att man måste stanna i varje (!) korsning för att överhuvudtaget ha någon sikt pga dessa gigantiska snödrivorna, och det är ju inte bra enligt miljösynpunkt och mitt tålamod. Och så har jag köpt en ny jacka och ett par nya vårskor jag skulle vilja använda. Fast det går ju inte eftersom att det ligger snö, slask och modd överallt.

Jag är väldigt less på byar. I helgen ska vi till Gustavs stuga. Till det trevliga hör att vi ska träffa hans familj, till det mer otrevliga hör att jag är så less på byar, skoter, korvgrillning, maggot och täckbyxor! Jag kan kanske tänka mig att pimpla i nån halvtimme mer den här vintern, MAX. Jag måste få lite stadsluft i mina lungor! Jag orkar inte med lugnet och luften längre. Jag har absolut inget emot att vara i vår eller Gustavs stuga, men nu har vi varit i B-träsk hur många helgen som helst och nu är jag less. Jag ska göra ett sista ryck i helgen. Hade egentligen tänkt ta en Umeå-helg men jag är ju fortfarande rätt förkyld och snuvig och vill inte smitta ner min älskade bror.  

Jag är väldigt less på skolan. Kanske inget nytt, men nu är det verkligen allvar. Jag börjar tvivla på om jag verkligen orkar masa mig dit de sista månaderna som är kvar.. Hu

Nu blev det här ett klagoinlägg men ja, ja.

Imorgon ska vi till Burträsk och träffa en man som blivit sexuellt utnyttjad som barn. Blir kul med en annorlunda studiedag!

av Nanette