Hemmahelg och Gustav lämnar snart Sverige

Klockan nio ringde Gustav och berättade att han var i Jönköping. De hade tagit en paus och fikade. Han sov hos en släkting mitt inne i centrala stan och bussen hade visst lämnat Stockholm vid fyratiden imorse. Jag vet då inte när de beräknat vara framme i Italien. Men han hör väl av sig.. Vi kan nog inte prata varje kväll vilket känns ganska konstigt. För övrigt känns det ganska skönt att jag ska få vara hemma i Lse en helg alldeles själv. Oftast när jag och Gustav inte träffas så åker ju jag iväg till Umeå men jag orkar inte den här gången.. Men jag saknar Leo jättemycket. Sötgrisen.

Snart ska jag gå och äta palt till lunch. Hoppas skolpalten är någorlunda god.

Gustav! Lova att du inte utbryter en lavin eller bryter något ben, eller dör..

av Nanette