Nästan en mil

Idag har jag gått nästan en mil. Ungefär 9, 5 km iaf. Oj så duktiga jag och Mamma är :)

Var i Byssträsk i helgen. Gustav skottade gården två gånger och körde sönder skotern. Mattan gick sönder så nu är det bara hem och laga innan solen börjar värma och det blir grillväder. Vi hann laga luncher till de som jobbar. Var ute och gick, städade och tog det lugnt. Vi var på barnkalas och åt tårta, jag övningskörde både med mamma och Gustav. Just innan vi skulle fara i söndags började vi se på gamla filmer Morfar hade spelat in. Och jag min nostalgiker började såklart gråta över att allt inte är som förr. Jag ville bara vara liten och överlycklig över en limtub, jag vill ville bara vara liten och ovetande om allt olyckligt. Jag ville bara vara liten och ha alla älsklingar runt mig.. Det är både kul och  jobbigt och se på gamla filmer sedan man var barn. Ska försöka brädda över filmerna till DVD och ge pappa en. Pappa måste såklart också få se dem och minnas..

Ska försöka lägga upp lite bilder från nyår, kanske bilder från i helgen och kanske nån till sötbild på älsklingsbror ikväll.

Imorgon har jag sovmorgon till 10 och sen har jag långhål. Ska kanske fara på stan och kika. Och sen måste vi ju ut och gå såklart.

av Nanette