Jullov i B-träsk

Jag sitter i B-träsk med världens segaste internet. Men det går att sitta vid det om verkligen vill och om man har tålamod. Annars är det svårt eftersom man måste vänta ungefär fyra minuter innan en sida laddat klart. Men nu har jag tid att vänta. Jag har jullov och jag stressar inte alls. Lovet har varit väldigt skönt hittils. Har varit här sedan förra lördagen. Det är så lugnt och skönt här!
Jag ser Gustav som tankar skotern nu. Han ska ut på en långtur på pudersnön. Det har snöat i natt. Mamma väckte oss och sa att vi var tvungen att skotta gården. Gustav flög ur sängen och var överlycklig. Han har hunnit skotta gården med traktorn och nu ska han som sagt ut med skotern. Jag ville inte följa med. I förrgår for vi ut en sväng och jag körde egen skoter. Jag körde in i en buske bakom stugan och sen körde jag ner i ett dike vid byavägen. Jag blev så rädd när en bil kom att jag störtade i diket. Så jag ska nog inte ge mig ut på skoterturer..

Idag har jag tänkt scrappa och lyssna på radio :) 

Förresten har jag ju inte skrivit något om mina julklappar! Jag blev så himla glad och nöjd men klapparna jag fick! Jag fick bland annat:
Pengar
Presentkort: Åhléns
Metoyou Nalle
Shampo, balsam, inpackning
Pyjamas
Tavlor
Långkalsonger
Spraymousse
Hudprodukter
Underkläder
Kandelaber
Örngott
Smycken
Morgonrock
Väska
Matberedare
Smink
Stekgryta
+ Mkt annat kul!

Tack alla för fina julklappar!! :)

av Nanette