En lektion

Idag hade jag bara en lektion. Härligt värre!
Imorgon ska vi fara till kriberg för att åka ner i gruvan. Lärarn tror att det tar en timme och 45 min för oss att åka dit, och det är sju mil! Vi måste vara på statoil senast 6.15 imorgonbitti. Jag känner mig inte så taggad direkt.

Måste hinna en massa innan julafton också. Inte nog med skolan så måste jag ju hinna hälsa på Pappa. Och sen ville Gustav att jag skulle komma till ske-å efter att jag fått jullov, för att fixa det sista och lämna julklapparna till hans familj.. Får se hur vi löser det.

Nu är iaf alla julkort skrivna och frimärkta. Iaf mammas. Har mina och Gustavs kvar att skriva och skicka..

av Nanette

2 Svar till "En lektion"

  1. Andreas skriver:

    Lät skönt med en lektion. Hoppas du hinner vara ledig något under lovet, du har ju en lång vårtermin åxxå. Sovgott!

  2. Nanette skriver:

    Ja det hoppas jag med. Är så less att jag snart spyr av att bara höra talas om Tbg.

Kommentarer är stängda.