Imorgon

Jag har nog aldrig sovit så gott som igår natt! Men inatt lär det bli svårare. Jag är ju en gammal van packerska så jag har inte packat än.. Kanske borde göra det snart. Mamma och Andreas fick just främmande av en jobbarkompis.
Idag har jag stört mig på en viss person i klassen mer än vanligt. Åh! Håller som sagt på att läsa Mia Törnbloms bok om självkänsla. Och då skriver hon om att man börjar respektera andra och inte alls stör sig på andra människor om man har en bra självkänsla. Menar hon då att jag inte kommer ogilla folk bara för att jag vet att jag är bra?! Även fast man är självsäker och älskar sig själv måste man väl ogilla folk som man inte kommer överens med överhuvudtaget? Eller? (Åsa! Du som varit på en föreläsning med henne kanske förstår dig på hur hon menar. Jag fattar inte..)
Gustav är väl hos Simon och grejar med nån traktor eller isbil. Ska snart ringa honom och säga godnatt, för jag måste gå isäng relativt tidigt ikväll. Ska ju faktiskt upp sex, kvart över sex..

Morsans potatisgratäng är äckligt god! m u m s.

Caroline är då hos pappa och gosar med Sötbror. Ta kort på honom, Carro!

av Nanette

1 Svar till "Imorgon"

 1. Inger i Märsta skriver:

  hej hopp på dig
  när ska ni till Stockholm???
  vadå – hör av er så får ni ju guidning o skjuts vart ni vill – det vet ni väl – o var ska ni bo – ring ring ring
  kul att läsa din blogg – kram kram till er alla i fam
  ps- mamma blev tjusig i håret ds

Kommentarer är stängda.