Nationella prov i svenska B

Pb130016.jpgPb130020.jpgPb130021.jpgPb130024.jpg

Klev upp tidigt (07.20) och började göra i ordning matsäcken till nationella provet i svenska B vi skulle ha direkt på morgonen. Macka, clementiner och lite juleskum för att hålla blodsockret i skick, om jag skulle behöva sitta och skriva i timtal. Kände mig rejält taggad och positiv. Men när jag skrivit klart och skulle lämna in provet kändes det inte alls bra. Det är svårt att skriva något intressant, roligt och korrekt när man sitter i en stor sal som är alldeles tyst, med hur många människor som helst i. For hem och la mig och slumrade i vår otroligt sköna, nya soffa. Snygg är den dessutom! Det finns inget skönare än att vila på dagen. Det är så häärligt! 
Har syndat och tagit mat från knut’n. Herreligen så gott det var, även denna gång.
Mamma har varit hos frissan och klippt sig. (Jag vill oxå ha..) Jag har tagit en massa kort på henne i hennes nyköpta frisyr. Hon tyckte det var såå roligt.
Har beställt hem några prov på glasögonbågar från nätet. Jag passar i glasögon och ha velat ha det jättelänge, så om nån månad kanske jag har dem :) Tur att jag kollade upp det här med glasögon på nätet så jag slapp gå in hos nån dyr optiker i Sthlm och behöva skämma ut mig genom att säga att jag egentligen inte behöver glasögon, utan att jag bara tycker det är grymt snyggt.
Nu ska jag sätta mig och göra bort läxan.. Sen ska jag se Tv. Jag och min älskade Tv..

av Nanette