Underbara korta, lilla helg!

Varför måste du gå så fort och kännas så kort kära veckoslut?

I fredags var vi båda i stan och gick efter jobb och plugg ut och åt indiskt. Gick en sväng i centrum och gjorde ärenden och kollade in nya gångtunneln till järnvägsstationen. Fränt.

Igår tog vi sovmorgon och jag bakade bröd. Vi for och handlade och åkte till Ånäset. Vi hamnade på loppis och köpte lite nödvändigheter innan vi gick ner till kyrkogården och tände ett ljus. Hemma såg A på hockey medan jag kokade soppa. Det blev en fisk- och skaldjurssoppa på hemkokt räkfond med egenhändigt komponerad saffransaioli och baguetter jag bakat tidigare på dan. Det var riktigt gott! Vi drack vitt vin till (jo, jag drack oxå! Hade köpt ett dyrt, fint, gott ett). melodifestivalen drog igång och jag stickade på ett par flätsockor till sent.

Idag sov vi länge och åt finfrukost framför tvn. Vi satte igång att städa och fort var det gjort så vi kunde ta en promenad i det fina vädret. Kylan gjorde dock att den inte blev så väldigt lång. A lagade köttfärssås till middag (Anders paradrätt!) sjukt gott. Nu ligger jag på sängen och tänkte läsa lite. Risken finns dock att mina ögonlock faller igen så fort jag läst första meningarna i min lättsamma bok. Men vad gör det :)

För ett år sedan hade jag önskat mig helger som denna i en mindre evighet. Tänk att det blev precis som jag ville! Jag är så innerligt tacksam.

20130203-184508.jpg

av Nanette