Mani

Att vara manisk i vissa skeden av livet är snarare normalt än onormalt i min familj. När mormor stickade sockor gjorde hon ett par varje kväll i åratal till exempel.

Nu känner jag mig sådär manisk. Jag har nog drabbats av köpmani.

Åh, vad jag vill handla! Möbler, kläder, mat.. Allt!
Jag skulle vilja åka på ica MAXI och köpta stapelvaror. Funderar på om jag inte ska koppla på släpen när jag ändå är i farten.. Då kan vi ju köpa flera balar med toa- och hushållspapper, plattor med krossade tomater och några drickabackar med Loka. Sen måste vi ju ha mjöl! Vetemjöl, rågmjöl, grahamsmjöl, bovetemjöl, potatismjöl, vetemjöl special .. Och så konserver! Bullens (men när jag tänker efter är det egentligen ganska snuskigt med konserverad korv i spad. Men sjukt gott å andra sidan), ananasburkar: Krossade, skivade, hackade. Och så bönor, majs.. Ja ni fattar. Och så ska vi kröna matberget med en påse nachos i BIG size som bara finns på stormarknaden. Perfa!

20120822-154016.jpg

av Nanette