Typiskt mig

Två högervantar, av olika modell. Det är så typiskt mig! Att påbörja ett projekt och sen inte avsluta. Otroligt att jag klarade av att få mormorsfilten färdig inom rimlig tid!

Sedan igår har jag varit gräsänka. Idag tillbringade jag hela dagen hos farmor. Handlade julmat, rullade köttbullar, slog in paket och käkade hemmagjorda pepparkakor i sinne. Sen lagade Farmor spätta medan jag låg på sängen och läste en massa tidningar. Bra dag.

Nu ska jag krypa upp i soffan med min lilla godispåse och se filmen Kyss mig :)

Ps. Den mörkblå vanten har min gamla klasskompis tillika mammas arbetskamrat designat mönstret till. Jag hittade inget mönster och berättade hur jag tänkte mig att vanten skulle se ut. Hon räknade maskor, skrev ner och gjorde provlappar. Supergulligt!

av Nanette

1 Svar till "Typiskt mig"

  1. Carina skriver:

    Jättefin vante, hoppas att båda är klara nu. Var har du hittat mönstret?
    Söker ett så´nt mönster.
    Hälsning Carina

Kommentarer är stängda.