Denna Lördag

Igår var jag chufför så jag somnade väl vid halv fyra. Hatar verkligen att somna så sent! Jag vill ha en rytm, som jag följer någotsånär!

När vi kom hem och ställde bort bilen på vår parkering, hittade jag mina vantar som varit borta en vecka! De låg i en frusen vattenpöl. Hur har jag kunnat missa dem?! Så vid kl tre på natten hällde vi åtskilliga liter kokhett vatten på vantarna för att få fram dem. Nu har jag tvättat dem och de ser ut som de alltid gjort. TUR! :) För det första är de ju hur vackra som helst, och för det andra är det en kompis som stickat dem åt mig.

Idag när vi vaknat till liv for vi på julmarknaden. Rätt trist om jag ska vara ärlig. Men vi köpte en varmrökt liten lax iaf. Sen blev det en snabbrunda på Åhléns för att köpa en penna så jag kunde skriva lite julkort. Till middag svängde jag ihop nåt asiatiskt.. Kyckling marinerad i sambal, ingefära, soja och olja med grönsaker i kokosmjölk och nudlar till det. Gott!

av Nanette

1 Svar till "Denna Lördag"

  1. mamma skriver:

    Å jag har betalt dem :)

Kommentarer är stängda.