Höst..

Nu är det höst, den absoluta favoritårstiden för mig, alla kategorier! Ute är luften lätt att andas och det är vackra färger överallt. Man får ta på sig högklckade stövlarna och sminka sig fin igen (nu svettas man inte bort det längre). Sitta och kura i soffan med en massa tända ljus och en kopp te och se på alla tvprogram som börjar om för säsongen. Handarbetet har tagits fram och jag försöker vara flitig.. Men bäst av allt med hösten är nog att det är en typ av nystart. Man börjar om från början lite grand.
Och just denna höst lär bli förändringarnas höst! Har börjat plugga igen. På komvux, men ändå. Jag trivs inte i korridorerna på tannbergsskolan! Men tur jag inte behöver vara där så ofta. Pluggar mest på distans.. Sen har jag ju flyttat in i en ny lägenhet hemma på norris. Känns skönt att bo ett stenkast från där jag växte upp. Älskar verkligen läget och själva lägenheten. Bilder lär komma när jag fått till den lite bättre :)

av Nanette