Blondare och korthårigare

Så var man lite korthårigare och nästan vithårig igen :) Inte dumt.

När jag var påväg på OK för att köpa en nutrilett till lunch, såg jag Farmor spankurenandes. Pallnitade, snodde och parkerade bilen för att gå ikapp henne. Hon hade inte med sig börsen men ville gärna bjuda på lunch. Hem till henne och hämta börsen och så styrde vi mot pizzerian och åt kebabtallrik. Sen följde jag henne och handlade :) Farmor känner mig så väl. Vet vad jag tänker och ska säga. Vi har alltid haft en nära relation. Var ofta och hälsade på som barn. Vi hörs nästan varje dag, och det har vi gjort sen jag började prata. Inte konstigt hon kan mig. Utan och innan..

Hittade en gammal bild på mig och Mamma. Är väl tagen för en tjugo år sen ungefär.

av Nanette

2 Svar till "Blondare och korthårigare"

  1. AJ skriver:

    SÖTNOS!

  2. Mamma skriver:

    Men det var längesen. Haha! Caroline i magen=)

Kommentarer är stängda.