Bullar och nya ideér

Idag har jag bakat bullar. Var tvungen eftersom jästen höll på att gå ut, och så vill jag ju ha med mig ett gäng till fjälls :)

Imorgon ska jag till frissan. Det är så otroligt härligt att sitta där i stolen och bli ompysslad i två och en halv timme. Att komma ut därifån med en snygg frilla och ny energi (dock en tusenlapp fattigare. Men det äre värt!) I like!

Har kollat runt på nätet ikväll för att komma på vad jag ska virka nu. För virka, det måste jag! Nu sitter jag och gör blommor i sinne. Bara för att.. Måste komma på nåt innan fjällresan! hittade dessa hexagoner som såg spännande ut. Men vet inte riktigt vad det skulle kunna bli av dem? Får fundera snabbt för jag måste tjacka garn i veckan :)

av Nanette

1 Svar till "Bullar och nya ideér"

  1. Mamma skriver:

    GOTT!!!!!!!!

Kommentarer är stängda.