Sommaren 2010

Sommaren 2010. En varm och skön sommar. Eftersom både jag och Gustav bytt jobb räknade vi inte med någon semster. Gustav fick dock två veckor, och jag fyra. Men såklart blev det som så många andra somrar. Man vill hinna så mycket, men har på tok för lite tid att spela på! Vi hann iaf umgås rejält med stora familjen, äta gott, fira min födelsedag, sola och bada, rätt mkt faktiskt. Det blev en del kvällsdopp :) måla altanen och lägga nytt tak, fiska, gå på festival och åka till Stockholm på en weekend.

Stockholm var fantasktiskt! Eftersom vi hade tagit med oss lillebror blev det en riktig barn-helg och otroligt kul. Skansken på fredagen, Junibacken på lördagen och Skansken på söndagen. Härligt! Vi åkte båt och tunnelbana, åt god mat, upplevde och bodde bra hos Gustavs storasyster på Kungsholmen. Helt perfekt. Jag blev rörd till tårar två gånger under resan. Första gången jag började tjuta var när vi åkte sagotåget på Junibacken. När Astrid beättade om Skorpan och Johnatan och man såg huset brinna kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Andra gången stod jag på skansken och solliden och såg ut över Stockholm. Så fruktansvärt vackert. Ögonen lyckades jag ej hålla torra. Thats me.

av Nanette