Valborg

Valborgsmässoafton. Ett bevis på att våren är här (eller iaf påväg)
Det var vinter igen när jag vaknade till liv i stan i fredags. Hade sovit över hos mamma för jag jobbade torskväll. Jag blev rätt deppad när jag såg all snö. Faktiskt! Som protest köpte jag penseér som jag planterade ut på altanen igår. Det blev fint!

Valborgsmässoafton firade vi hemma i träsket. Det var tänkt att vi skulle grilla, men när det ser ut och känns som i början av mars ute, kändes det inte så skoj. Det fick bli Hawaiikyckling istället. Mamma, Andreas, Caroline, Emma, Carina och Barnen var här och firade med oss :) Vi hade majbrasa här på åkernäset som nu traditionen bjuder. Myspys.

Både igår och idag blev riktiga slappardagar. Skönt! Nu i eftermiddag ska vi åka upp till stan och äta Palt. Mmm!

Ser fram emot en mkt spännande morgondag :)

av Nanette