Ved

idag sov vi länge. Halv tio var klockan innan vi masade oss upp. G som brukar vara uppe vid 7-tiden. Vardag som helgdag! Jaja. Ibland får man fuska.
  Men så gjorde vi faktiskt rätt för oss idag. Vi körde in ved, nu har vi förhoppningsvis kört in så det räcker till sensommaren iaf. Skönt! (när det väl är gjort vill säga..)
När vi var klar med inkörning av ved for Gustav och avverkade träd nere i ”skogen” . Sen hjälpte han grannen att bärga sin skoter. Han hade tydligen kört igenom isen! Själv låg jag i soffan och läste en tidning. Härligt. Haha. (fast jag hade faktiskt tagit in tvätten, duschat, dammsugit, plockat undan och diskat innan jag la mig på soffan och latade mig.)
  Hade det funnits MAX i b-träsk hade jag kört in på Drive-through och köpt två maxmål med plusmeny. Så stor lust hade jag att laga mat idag! Meeen tyvärr! Istället stekte vi oss varsin burgare här hemma..

Just nu är jag mellan två jobb. På riktigt! Knivigt!

Har alltid älskat Salem Al Fakir men nu älskar jag honom, om möjligt, mer än vanligt ;) Hans låt  4 o’clock är så sjukt bra!

Här kommer en bild på Gustavs snygga bullar han bakade häromdan förresten:

av Nanette

1 Svar till "Ved"

  1. harriet lundgren skriver:

    Det var nu som min ”fina” Pilbuske blev överkörd? Haha! Vilka fina bullar.

Kommentarer är stängda.