Marknadshelg

Denna marknadshelg var nog en av de bättre :) Vi hade en så mysig och kul helg! Mina älsklingar anlände redan på torsdagskväll. Jag hade verkligen haft fullt upp hela dagen. Hade varit upp till stan, satt upp nya gardiner i alla fönster på nedervåningen, städat, fixat.. Så på kvällen åt vi middag tillsammans och såg Idol innan det blev dags för sängen. Leo väckte mig vid 6-tiden på fredagsmorgon. Det var bara att kliva upp och se glad ut. Hehe. For upp till stan ganska sent och gick en sväng på marknan. Åkte och handlade till middagen och for hem och käkade Tacos. Vi äter ALLTID tacos på marknadsfredagen. Det har vi gjort så länge jag kan minnas! Sen blev det myskväll frsmför TV’n :)
   Lördagen blev verkligen en heldag! Vi var i stan strax före tolv. Gick runt stan ett par varv. Var inne på Lindex och kikade. Guud så fin affär! Perfekt! Mötte upp med Anna på Duvan och fikade. efter en trevlig pratstund for vi till Hedlunda där Andreas brorsson var och hälsade på. Han är lika gammal som Leo. De lekte en stund innan vi for till Farmor med Pizza och åt där med henne och Carro . Det var myspysigt det :)
Åkte hem vid 20 och kollade lite Tv innan vi kröp isäng.
Söndagen var riktigt slapp. leo var ute och åkte traktor och 4-hjuling. Jag gjorde pannkakor till lunch. Vilade. Såg Pippi Långstrump på TV4 film.. Leo började kännas varm och han somnade i soffan strax innan middagen. G for hem och vi gick isäng.
  När han vakade igår hade han feber så jag ringde till Å så hon fick komma och hämta honom igår em.

Fick just ett Sms om att han mår mycket bättre idag. Så skönt!

av Nanette