Ske-åhelg :)

I fredags efter jag kommit fram efter en dryg bussresa for vi på stan. Båda iförda mjukisbyxor. Varken jag eller Gustav brukar ha mjukisbrallor annat än hemma och kanske påväg till och från jobbet.. Blev bjuden på Tacobuffé på CK. Sjukt gott, och väldigt mysigt att sitta och käka älsklingsmat med sin kärlek och se ut över stan, en fredag :) Sen gjorde vi lite ärenden och slappade innan vi gjorde oss i ordning och for till kusmarksliden där det var personalfest. Det var riktigt trevligt! :)

I lördags ville Gustav plocka bär och jag hakade på. Men det fanns ju inga bär! Fick ihop drygt fem liter bär. Lingon och blåbär. Sen for vi och handla. Och det kan ta ett tag för oss! Vi kan roa oss i timmar på ICA MAXI. Haha. For vi hem och jag lagade gómat medan G rensade bären. Sen såg vi Slumdog millionaire. En riktigt bra film!

Söndag blev en slö dag! Skön med andra ord. G serverade frukost och sen låg vi framför tvn ett tag innan vi tog tag i syltkokningen. Det gick riktigt bra! Det var fort och lätt gjort! Det blev två burkar blåbärssylt, två burkar drottningssylt och fyra byrkar lingon :) Och goda blev de också! For iväg och lämnade tillbaka bärplockarna på sunnanå innan vi åt köttbullar, potatis, brunsås och VÅR hemkokta lingonsylt! ;) Såg två filmer på rad. Wallander-Tjuvenoch Pojken i den randiga pyjamasen, en jobbig och hemsk film, men bra!

Skjutsade G till jobbet på måndagsmorgonen inna jag åkte hem till Lse och klippte och blekte håret. Sen for jag och åt lunch/fikade med Stina :)

av Nanette