Matfesten -09

Matfesten var som vanligt lika trevlig, mysig och härlig som vanligt :) Dock lite kort eftersom vi bara kunde besöka den under två dagar, men bara en kväll. For iaf dit på torsdagskväll efter en kort runda på stan där jag hittade vad jag letade efter. En västklänning, en långärmad tröja och nya underkläder.
 Jag åt middag med Gustav som åskådare, eftersom han skulle på nordanågården på avtackning för en arbetskamrat.
 Han for och åt smörgåsbord (så heter det faktiskt på svenska! Själv hade jag glömt det..) och jag ringde till svärmor och frågade om hon skulle komma dit. Hon jobbade en timme till så jag hann se en kockduell innan vi möttes upp och gick en sväng, sedan satt vi oss i drickestältet och såg coverbandet spela. Ständut blakk.
  Margareta är typ deras groupie. (nej, nu överdrev jag lite grand..) men hon har de flesta skivorna, sjunger med, dansar, klappar. HELT nykter. Sån är hon :) När Gustav blev klar var han så mätt och slö att han bara ville gå isäng. Stackars! Hehe. Han blev bjuden på en öl och jag fick thaimat av hans jobbarkompis. Sen åkte vi hem.

På lördagen gjorde vi en massa ärenden. Packade för att åka hem till B-träsk.
   Sen for vi och köpte en massa grejer till min bil. Eftersom Gustav servade den i helgen. Sen tvingade jag Gustav att gå på Cubus och köpa ett par jeans och en T-shirt efetrsom de hade ett sjukt bra erbjudande! valfri Jeans och T-shirt för 395 kr! Sen blev det ett par finbyxor oxå. Skitsnygga!
  Åt Tacotallrik till lunch innan vi for till Gustavs föräldrar och skulle bränna ut en DVD. Blev bjudna på middag på matfesten så vi åkte dit och käkade kycklingspett med Gustavs mor och syster :) Köpte oliver, som är en stor passion i mitt liv, Hehe, och sen åkte vi till Lse där G släppte av mig för att jobba..

av Nanette