Tiden går fort

Tiden går fort.. Nu är det ett tag sdan jag skrev!

I Måndagskväll var Jag och Gustav upp till stan och åt på Golden med Johanna och Stina. Sen blev det minigolf på Ansia. Självklart vann golfspelaren J. Men jag blev iaf inte sist! :) Supertrevlig kväll!

I Tisdags tog vi det lilla lugna innan vi åkte upp till Lse för att hjälpa syster med att flytta. Bar en massa möbler och fraktade hem till träsket. Åt på Sib till middag.

onsdagen var det vackert väder så vi låg hemma på gräsmattan och solade. Lagade en god thairätt till middag. For och kollade bläbärsskogen. Jobbade.

Det var badparken som gällde på torsdag. Saknade bror som brukar göra oss sällskap.. Men det var iaf skönt att få bada. En underbar dag! :) En perfekt sommardag som avslutades med grillat med Carros kompis Emma på besök. Jobbade.

Igår, Fredag var familjen bjuden på middag på lappkåtan av Faster Eivor och Farbror Tore. Sen åkte vi hem till b-träsk och fikade. Jag hade bakat chokladkaka med smultron som garnering. Jobbade.

Idag har jag bara latat mig. Suttit vid datorn och legat och läst min bok (Bortom ljus och mörker. C hittade den åt mig! :) Karlarna har grejat med veden! Mamma håller på att göra en potatisgratäng nu. Vi ska grilla :) Man måste grilla när det är sommar. Så är det bara! Man får passa på medan det är möjligt.. Snart står vi med snö upp till knäna…

av Nanette