Underbar dag

Idag har jag i stort sett gjort tre saker av värde: Badat, solat och tvättat en massa kläder :) En underbar semesterdag med allt man kan begära: Superfint väder, bad, grillat och kvällsdopp.

Igår åkte jag upp till stan och hälsade på farmor, for på åhlens och på ICA. Alldeles själv. Så skönt! Det är verkligen härligt ibland.. Att bara vara helt ensam. Åkte sen till Gträsk och fick klänningen färdigsydd av C. Det blev superbra! :) Ska nog ha den på stadsfesten. Nu är det inte länge kvar! På fredag smäller det!! Haha. Mina vänner verkar då vara lika taggade som jag. Great!

Imorgon ska jag packa. I en stor Ikeapåse. Jag vet inte hur länge jag blir borta, men packar då minst för en vecka. Jag ska ha med mig en massa! Bäst att börja göra en lista.. För en kontrollmänniska som mig älskar att göra listor och planera..

På torsdag slingar jag håret en tredje och sista gång. Då blir jag blond (förhoppningsvis!)

av Nanette

2 Svar till "Underbar dag"

  1. Emelie Ö skriver:

    Grattis på födelsedagen (:

  2. Nanette skriver:

    Tack så hemskt mkt :)

Kommentarer är stängda.