Sommarvecka

Dålig uppdatering. Jag vet.. Men det beror på det underbart vackra vädret. Då försöker jag vara ute så mkt som möjligt! :)
Lillebror har varit här i veckan. Han åkte hem med pappa igår. 
 Vi har hunnit vara på badparken två dagar. Farmor har varit på besök och vi grillade. I lördags var vi på uteservering, Hela halva familjen.. Sen har vi såklart badat kvällsbad varje kväll. Det är något jag verkligen älskar. Det är såå mysigt! Hihi.
 Igår var jag och Gustav utanför vindeln med G:s familj. Vi åkte Jetboat med Stig strand. Det var faktiskt skitcoolt! :) Vi hade på oss skoteroveraller och flytväst. Vi såg rätt så roliga ut! Och i 25-gradig värme var det lite väl svettigt, men inte när vi väl satt i båten! Vi for och åt på hotell forsen i vindeln. Jag och Gustav åt fjällöring och dillpotatis. Det var gott! Det var en helhärlig dag!

Linnea tog en massa foton igår. Kanske jag kan lägga ut något roligt kort på oss senare :)

Och jag fick typ ingen lön denna månad bara för att chefen inte fölängt mitt vik. på papper. GRR!! Får resten den femonde! Jag blir så förbannad!!

av Nanette