Semester och sommarvärme

Igår fick jag semester efter att ha jobbat över två timmar. De kändes som en evighet! Åkte till lilla bagis och köpte en morotskaka att fira semstern med. Sen spenderades dagen på gräsmattan i stekade sol och i min älskade säng med en tidning. SKÖNT!

Och idag ska jag åka och hämta min älskade lillebror :) Han ska hälsa på oss i några dagar! Det ska bli kul. Vi hade tänkt åka upp till badparken en dag. Härligt att få bada! Hihi..

Ja.. och i midsommarhelgen jobbade jag ju nätterna.. Hann vara med en liten stund på midsommarfirandet i byastugan. Vi började äta 7 minuter innan jag var tvungen att åka. fick slänga i mig den goda maten och Golfen (älskade bil!) fick verkligen visa vad den gick för. Inte kul att jobba när alla andra är lediga och har kul. Blä!

Och sommaren är här nu. SÅ JÄVLA HÄRLIGT!!

av Nanette