Petikhelg med lillebror

Efter Carros födelsedagsmiddag på knuten följde Lillebror med till B-träsk. I fredags åkte jag och Leo upp till Gustavs stuga i Petikträsk. Synd bara att det regnade hela helgen.. Men vi hade det mysigt :) Vi åkte bil och kastade stenar i en å (Det tyckte jag oxå var sjukt kul när jag var liten!) Vi såg barnfilm och åt god mat. Var även ute och fiskade i båten. Lolle fick en fin abborre på metspö. Men han blev rädd när Gustav fick upp en gädda. Hehe.. I söndags åkte vi hem och i måndagskväll skjutsade jag och Carro honom halvvägs hem. Pappa mötte oss. Alltid jätteroligt att få besök av honom. Men måste medge att det är ganska skönt att få lämna igen honom efter några dagar tillsammans.

av Nanette

1 Svar till "Petikhelg med lillebror"

  1. AJ skriver:

    Han är så himla sööööt så man bara vill käka upp honom :D

Kommentarer är stängda.