Åkte upp till stan idag

När man bor såhär i bushen blir det lite speciellt att åka in till stan. Iaf för mig. Då får jag en chans att klä mig lite finare än när jag är hemma i byn. Hade på mig mina nya skor och min fina nya tunika idag :) För i ärlighetens namn har jag oftast på mig leggings och nån stor tröja hemma..
Idag har vi varit i stan och handlat mat inför helgen. Jag var även tvungen att köpa täckbark, en rullgardin (Har just nu en filt över fönstret. INTE snyggt!) och ett nytt nagellack. Och en limpenna som jag behöver när jag ska göra ett studentkort till min blivande svägerska.
Vi stämde träff med Andreas på lilla Bagis och åt en god lunch. Klämmacka med smögenröra :)
Besöket i stan tog hela dagen! Hann hem och läsa VR och lägga mig en stund innan Andreas kom hem och vi åt varma mackor till middag.

Nu ska jag måla naglarna..

av Nanette