Häggen blommar

Nu blommar häggen för fullt och det doftar sååå gott! Det luktar sommar.. :)
Idag väcktes vi före åtta. Då gick jag,Gustav och Mamma en rask promenad runt byn. Jag har ju min PT här i helgen! Haha. Sen fikade,duschade,klädde och sminkade jag mig på en kvar och sen bar det iväg till granträskliden. Köpte sallad, sockerärtor och jord. Åkte hem och planterade jordgubbsplantorna, kryddorna och grönsakerna. Snart är landet helt klart! Ni får se senare..
När vi var klara för dagen duschade Gustav mig med vattenslangen. Haha. Bara gå in och duscha och sen for vi och åt middag i gäddträsk. Det var så otroligt gott med grillat idag! Nu sitter jag och ser robinson.. Själv. Gustav är och fiskar, Andreas sitter vid datorn och Mamma är ute och grejar med blommor.

Ps. Premiär för barbent idag :D Äntligen!! 25 grader varmt har det varit idag.

av Nanette