Nu är det helg

Jobbade i natt. Kom hem och gick och lade mig igen. Det är sjukt skönt att somna, men fy vad jobbigt att stiga upp igen. Man känner sig halvdöd.. Åt god frukost när jag tillslut vaknade till liv. Frukostbröd med grillad karré och loka till det. Bra (andra) start på dagen :) Satt och kollade på tusenbröder, som jag alltid gör om det inte är ngt värt på TV en stund innan jag började baka. Bakade snickerskakor och nougatkakor. Hade även tänkt göra dammsugare men då räckte inte havregrynet.. Typiskt.
Mamma sitter hos frissan och färgar håret nu. Hon fick det i tidig morsdagspresent av mig och Carro. Ska bli kul att se resultatet när hon kommer hem! Och Gustav är påväg hit. Imorgon ska vi fara till granträskliden och kolla på blommor med Mamma, Carina och barnen. Och sen soooola. Det ska bli 25 grader varmt. SÅ JÄVLA SKÖNT!!

Ps. Det är bara 33 dagar kvar till stadsfesten. Längtar som bara den!

Några bilder som jag knäppt under veckan:

av Nanette