Veckan som gått

Jaha. Då hade det gått en vecka sen jag skrev.. Vad har hänt sen dess då..?
Jag har varit ledig i fem dagar. Det har varit så himla skönt :) Och på dessa dagar har jag hunnit mycket.
Veckan i korthet:
På onsdagen gjorde jag och mamma i ordning uterummet.
I torsdags åkte jag och syrran ner till umeå. Vi gick på stan några timmar och inhandlade viktiga saker inför sommarssäsongen. Åkte och åt lunch med Pappa och lolle och sen följde han med mig hem till B-träsk. Jag lämnade syster hos pappa eftersom hon skulle fira valborg där nere. Kom hem och grillade. Gick över till Kenneths som hade gjort i ordning majbrasa.
Fredagen var varm och spenderades i uterummet. Vi hade köpt persinenner som vi satte upp i uterummet. Det blev riktigt snyggt, och praktiskt! Synd bara att det tog heela dagen! Grillade i det vackra vädret.
På lördagen åkte vi till Carina och åt lunch.
Söndagen tog vi det lugnt. Jag hann städa bilen.
Igår for jag och Leo upp till farmor. Han var där medan jag gjorde ärenden på stan. Efter middagen skjutsade jag honom till vindelnkorsningen där pappa väntade. Sen åkte jag på jobbet. Första natten på mitt nya jobb. Det gick bara fint. Köpte med mig färskt bröd när jag slutade i morse. Det är lyx :)

Synd att jag inte kan lägga in bilder. Kameran krånglar..

Ps. Det finns ingen som är bättre med barn än Gustav! Ds.

av Nanette