Besökte Ny-ICA idag

Började dagen med en morgonprommis runt byn. En perfekt promenad! Ca 2,4 km :) Kom hem och pratade med pappa och färgade håret innan jag skulle åka upp till stan på möte
   Efter att jag varit på personalmöte idag stämde jag träff med syrran och for ner till Ny-ICA som slog upp portarna igår. Herreliigen så fint det var! :) Förutom att det är en sprillans ny äffär så har de ett mkt bredare sortiment än tidigare. Härligt med en så stor och fin affär i Lse. Nu längtar vi bara till i höst när LINDEX (Wiie!!) kommer öppna.
   Åkte hem och tog en stavpromenad runt byn. Skönt! Sen började jag laga mat. Hade nämligen bestämt att jag skulle bjuda på mat idag. Jag serverade Laxgryta med pressad potatis. Så himla gott det blev!! Färsk lax är faktiskt mycket godare än fryst.. Nu sitter jag här och drömmer om en ny symaskin. Och en skrivare.. Och ett TV-spel.. Och kläder… Haha

av Nanette