Helgen

Var ledig Fredag och for ner till Umeå med mamma och Carro (hon skulle stanna hos pappa över helgen). For och hälsa på pappa en tvärt och for ner på stan och kikade i affärerna. Blev mest mat vi handlade. Åt Middag med Pappa, Carro och Leo. Åt Pizza på Umeås bästa pizzeria :) Sen följde Leo med oss hem till träsket. han somnade i Bilen så jag bar upp honom till min säng. Gustav höll på att skruva ihop spjälsängen som bäst när vi kom hem..

  På lördagen väckte Leo oss strax före sex. Bara för oss att gå ner och börja stöka. Gustav och Lillebror byggde ihop en arbetsbänk jag köpt till honom. Jag gjorde frukost. Sen for vi och sparka och hämta tidningen. Hälsade på S-E och I. For hem och började köra in ved. Traktorn fick punktering så de fick fortsätta köra med skoter. Jag och Leo gick in och vilade nån timme. Sen blev det lunch! var ute en stund och kollade lite Tv. Gustav och Andreas for till S-E och I för att se på hockeyn. S-E och I kom och åt Grekisk pytt hos oss. Och såg melodifestivalen. Tidig kväll för mig och Gustav.

   Steg upp lite senare på söndagen.. Till lunch kom Mammas bästis och hennes familj. Hennes Man kom med sin stortraktor så Leo och Gustav gick ut och kollade när han lastade av virke. Leo var fascinerad! :) Åt våfflor och for och åkte pulka och bob i backen. När vi gick hem for Gustav och körde fast med skotern men fick sig upp med lite hjälp. Leo somnade i soffan och jag och Gustav kollade in en film jag hyrt: Låt den rätte komma in. Var väl sådär.. Sen blev det Lassagne till middag. MUMS. Gustav berättade för Leo att han skulle åka hem efter maten och då blev lolle inte så glad.. De tycker verkligen om varandra! :) Gustav åkte hem och vi såg lite Tv innan vi gick isäng.

Hann umgås lite på måndagen också, innan jag skjutsade honom till farmor innan jag började jobba.

Det var en superhelg!! :)

Ska avsluta inlägget med en rolig konversation med lillebror:
N: Tänk att det är min farmor också! :)
L: Nej! Bara min och Guffavs Fammo!

av Nanette