Inte riktigt helg…

Jobbar dag imorgon.. Så det blev inte tidig-helg denna vecka inte.. I morgon drar jag upp till ske-å för att förstöra lite money på julklappar. Ganska onödigt, men ack så roligt! :) igår var jag och åt julbord med jobbet på skogskåtan. herreligen vad gott det var! Men jag måste medge att det kändes lite halvjobbigt att va i stan från 7 till 20.30.. Och så kände jag mig faktiskt lite utanför när alla andra snackade om sina barn.. Men det är bara att konstatera att man är vuxen nu.

var i umeå i veckan och shoppade loss med syrran och mamma. Den dan blev Gustavs julklappar klara! Nu får det räcka. Varför kan man inte ha ngt billigt intresse? Scrap och shopping är väl inte direkt idealiska när det gäller börsen.

Och nu när jag kom in på pengar.. Jag ska då få jobba tills Anjas (sjukskriven arb. kompis) lilla bäbis är redo för dagis. Han eller Hon har inte ens kommit till världen än! Så det känns skönt att man tryggat sin ekonomi ett tag fram över iaf!

Nej men Gud! Nu måste jag göra ngt vettigare än att sitta här. Nu ska jag förflytta mig till TV’n! hehe..

Ha det gott /Nanette

av Nanette