Helg :)

Var ledig i fredags så jag tog sovmorgon och hann umgås lite med morsan innan jag tog bilen till ske-å. Gick på stan en stund innan jag skulle hämta Gustav. Hittade en tröja till mig och en till honom. Hehe.. Hämtade upp Gustav och for på ICA maxi. Strosade omkring där en och en halv timme! For hem och käkade kyckling och pommes och sen for vi till Simons hus och kolla film :)

Idag klev vi upp ganska tidigt och åt en gofrukost och for iväg ner på stan. Skulle fixa begravningsbukett och en födelsedagspresent till Gustavs pappa som fyllde år igår (vilken jag själv helt glömt bort!). Blev bjudna på middag hemma på sunnanå. Det blev kinamat och så fick vi ju träffa storasyster Linnea för en gångs skull också. Sitter just nu och laddar lite musik till bilen. Det är ett måste med bra music när man pendlar SJU mil per dag! Ska lägga in lite till mamma också..

Ps. MAN BLINKAR FÖRE MAN SVÄNGER!!!!!! (Annars lönsch he som int..) Ds.

Längtar efter lillebror..

av Nanette