Internet är dyrt

Internetbutiker är farliga!! Har klickat hem scrapgrejor för 800 spänn på en halvtimme. Det är så himla lätt när man känner ett shoppingsug, att bara sätta sig framför datorn, klicka på det man vill ha, och sen den där väntan på paketet och när man får packa upp allt, och se allt! :) Men nästa steg är inte alls fullt så roligt! Nämligen när fakturan ska betalas. Jaja, den dagen. den sorgen.

(Råkade beställa lite kläder här om dan oxå.. Måste jag erkänna..) Tur jag tjänar egna pengar.

Har suttit barnvakt med mamma hela helgen. JAG BLIR INGEN UNG MAMMA!! Det var kul men tungsamt värre! Sov typ fyra, fem timmar i två nätter så igår höll jag på dö av trötthet. Hann vila en stund men då börja Gustav böka i mitt scraprum. vaknade av att han hamrade och rev ut gammalt skrot. Jag klev upp och hjälpte till och det blev jättefint! :) Nu har vi satt upp lite hyllor och sådant. Nu fattas bara lite småtjaffs!

Imorgon ska det bakas igen, Jag är ledig. Tjoho! Att inte ha bullar i frysen när man bor i en by är nämligen en dödssymd!

av Nanette