Detta väder!

Detta väder gör ju en tokig! Man blir så himla trött av regnväder! Men iofs tycker jag om sådant här väder också.. Då finns det inget tvång att gå ut och pressa i solen. Nej, man får vara inne och pyssla istället. Den sista veckan har jag mest hunnit med att umgås med pappa och bror min. Skulle behövt städa och rensa i lägenheten och kört ner en massa saker hit till byn. Men det får bli senare..

Gustav är i petik med sin familj och jag börjar jobba imorgon. Men det gör inte så mycket eftersom jag jobbar sovande natt. Inte så mycket betalt men ack så skönt med lediga dagar. Hoppas så in i norden jag får fortsätta! Jag trivs enormt bra! :)

Konstigt att det alltid blir så sena kvällar på sommrarna! Måste isäng nu så jag orkar stiga upp någorlunda i tid imorgon. Kanske ska och fiska med pappa. Beror på väder och vind.

Måste lägga in bilder nu! Har jättemånga i min kamera. Smått och gott. Andreas ska få ge mig en snabblektion i hur man förminskar bilder. (Har glömt, måste jag erkänna..)

Och visst blev den nya layouten på hemsidan fiin! Tack Andreas! :)
Hörs och Ses.

av Nanette