Födelsedag

Aldrig har jag väl fått så många sms på min födelsedag! Det har plingat i telefonen hela dagen. Gud så kul att bli uppvaktad av så många :) Var och åt på Duvan till lunch med jobbet och direkt jag klev in skrek Linus Grattis!! (Hur i hela friden kommer han ihåg min födelsedag? for genom mitt huvud) Jobbade som sagt hela dagen. For och handlade och åkte hem med mamma. Åt Lax med potatis och romsås till middag. Mummms så gott det var. Efter lite slötittande på tv fick jag världens tandvärk och tog en massa värktabletter och så satt oss och fika min vackra tårta jag bakat :) Och nu sitter vi här, Jag och Gustav vid varsin dator och surfar runt på nätet. Hehe. Ibland har man det bra.

Grattis Nanette!! Hihi

 

av Nanette

1 Svar till "Födelsedag"

  1. Andreas skriver:

    Grattis! Men jag har ju redan sagt det igår.

    Härligt med internet i Bträsk???

Kommentarer är stängda.