Internet i B-träsk

Sitter på Internet här i B-träsk. Skönt att vara uppkopplad mot världen igen, måste jag säga! Andreas har köpt nåt bredband som funkar här ute i urskogen. Härligt värre! 

Har sitter alltså jag och surfar och Gustav har semester, han slåt legdan just nu och snart ska vi ta en tur med båten och fiska lite. Medan jag väntar kan jag ju kolla in nya kläder och scrapgrejer jag kan spendera min kommande lön på! Det är sol, Gustav är här, Jag har jobbat hela dan och jobbar även imorgon, men det gör inget. Det är faktiskt kul. Och imorgon fyller jag år. 19 blir jag :) Så nu känns livet sådär helhärligt roligt, lugnt och skönt. (Skulle kännas ännu bättre om jag inte längtade som en tok efter sötLeo, efter att ha sett Carros nya foton på vår bror..)

Nu ska jag kolla in scrapgrejer eftersom jag har vissa grejer att tillverka ;)

av Nanette